Dots
Herstel de
natuurlijke balans

Wij helpen bij het creëren van een duurzamere wereld. Wij zijn ervan overtuigd dat er voor de meeste chemicaliën een natuurlijk en biologisch alternatief bestaat.

Missie

Bij NobleBio is het onze missie om een groene wereld te creëren door de oplossingen van de natuur te omarmen. We lopen voorop in het pionieren met natuurlijke en duurzame alternatieven om conventionele chemicaliën zoals biociden en pesticiden te vervangen. Met een sterke toewijding aan het transformeren van de voedsel-, diervoeder- en hygiëne-industrie, worden we gedreven door het innovatieve gebruik van bacteriën en metabolieten van Bacillus-soorten. Deze natuurlijke oplossingen verbeteren niet alleen de opbrengsten en verminderen vervuiling, maar dragen ook op een brede manier bij aan de duurzaamheid van onze planeet.

 

Visie

In een wereld waarin naarstig gezocht wordt naar een duurzame balans tussen mens en natuur loopt NobleBio als biotechnologische innovator voorop. NobleBio is de toonaangevende onafhankelijke wereldwijde entiteit die gespecialiseerd is in de fermentatie van Bacillus-bacteriën en het gebruik van metabolieten hiervan. In samenwerking met ons wereldwijde netwerk van partners, dragen we gezamenlijk bij aan de transitie naar een duurzame toekomst voor mens en natuur.

 

Succesvolle combinaties

In ons onderzoekslaboratorium ontwikkelen we deze natuurlijke alternatieven zelf, door bacteriën van de soort Bacillus te kweken en verschillende combinaties te maken. Op basis hiervan onderzoeken, verbeteren en produceren we biologische ingrediënten of eindproducten. Onze natuurlijke oplossingen werken in een biologisch systeem of levende wezens zoals bacteriën, planten en dieren. Producten die waardevol zijn, kansen bieden en nu en in de toekomst hard nodig zijn. Een duurzame en natuurlijke oplossing om de balans in de natuur blijvend te herstellen. In de ontwikkeling en innovatie werken we samen met hogescholen en universiteiten.

Wij maken gebruik van cookies
Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren.